Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    5/4/2022


    2 perc olvasási idő


    Címkék

Tájékoztató rendezvényt tartott az IKK a GINOP-6.1.10 projekt eddig elért eredményeiről

A GINOP-6.1.10-VEKOP-19-2020-00002 azonosító számú „A gazdaság fokozatváltását támogató innovatív képzések” című projekt tájékoztató rendezvénye 2022. április 28-án került megrendezésre a Park Inn By Raddison Hotelben.

Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. a tájékoztató rendezvény keretein belül bemutatta a programban eddig elért eredményeket és sikereket. A projekt hozzájárul a gazdaság versenyképességének megőrzéséhez, a vállalkozások támogatásához és a megfelelő képzettséggel és kompetenciákkal rendelkező munkaerő biztosításához. 

Az eseményt Pölöskei Gáborné, az Innovációs és Technológiai Minisztérium szakképzésért felelős helyettes államtitkára nyitotta meg beszédével. 

A Vizsgaközpontokról Elek Csaba komponensvezető, valamint Lőrinczi Jutka, az IKK Vizsgaközpont vezetőjének előadását hallhatták a résztvevők. Ezt követően a projekt többi komponensét, az Ágazati Képzőközpontokat, a Műhelyiskolát, a Dobbantó programot, az Orientációs évfolyamot ismertette Fodor Tamás és Molnár Evelin komponensvezetők, valamint az Ipar 4.0 tudást megalapozó képzések komponenst és a projekt eredményeit, sikereit mutatta be Katona Gábor projektvezető. 

A projektről bővebb információt a https://ikk.hu/projektek oldalon olvashatnak.


Érdekes lehet számodra

Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése borítókép
Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése

A Belügyminisztérium kezdeményezésére és támogatásával, valamint az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány szakmai koordinációjával, 2024. április 8-12. között kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Digitális Témahét az oktatási intézményekben.

# Felhívások
Iskolafelújítások Zuglóban borítókép
Iskolafelújítások Zuglóban

Pölöskei Gáborné: a 21. századi szakképzőintézmény-fejlesztési program a minőségi oktatást segíti

# Fejlesztések
Online is elérhetőek az IKK kiadványai borítókép
Online is elérhetőek az IKK kiadványai

Segítünk, hogy átlásd a szakképzés lehetőségeit

# Tájékoztatók