Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    5/26/2023


    4 perc olvasási idő


    Címkék

Schrack technik a fiatalokért

Ingyenes szakmai programok az Elektronika és elektrotechnika ágazatban tanulóknak, oktatóiknak.

A Schrack Technik Kft. hazánkban immár 30 éve sikeresen működő villamosipari termékeket forgalmazó kereskedelmi vállalat. A komplett termékpalettában elosztórendszerek és készülék komponensek mellett a biztonsági világítás és az adatátviteli hálózatok is megtalálhatók. A cég Magyar Termék Nagydíjat kapott a MODUL4000 Mega elosztórendszerért, emellett legmegbízhatóbb magyar cégként Dun & Bradstreet AAA Gold tanúsítványt, Üzleti Etikai Díjat, Superbrands díjat már több alkalommal is elnyerte. 

A cég budapesti központja mellett Győrben, Zalaegerszegen, Székesfehérváron, Szolnokon, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon képviseletet működtett.

Termékeiket folyamatosan fejlesztik és nagy hangsúlyt fektetnek a jövőbe mutató megújuló energiaforrásokat használó technológiákra, mint a napelem és az elektromos autózás.

Fontos számukra, hogy elsősorban elektronika/villamosipari területen tanuló diákoknak és oktatóiknak is támogatást nyújtsanak a szakmájukban alkalmazott technológiák, modernebb eszközök szélesebb körű megismerésére.

2023. tavaszán 9 városban, 13 helyszínen került megrendezésre ingyenesen a partnereknek szóló „SCHRACK INFONAP”. Ezekre az eseményekre a szakképzésben oktató iskolák vezetői, oktatói is meghívást kaptak. Megszólítva a fiatalokat is, négy helyszínen délelőttönként tartottak szakmai programot -Győrben, Zalakaroson, Szolnokon, Debrecenben- több mint 300 elektronika/elektrotechnika ágazatban tanulónak. Az interaktív elemekkel tarkított esemény fókuszában az energiatudatosság szerepelt, de emellett bemutatásra került a SCHRACK DESIGN ingyenes elosztóberendezés tervező szoftver is. 

A programon résztvevő oktatók részéről felmerült az igény, hogy segítség lenne számukra, ha a diákoknak a megújuló energia témakörben szakmai tájékoztatót tartanának. Az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Villamosenergetikai Tanszékéről meghívott előadóval közösen „Energiatermelés lehetséges megoldásai a megújuló energiaforrásokból - fókuszban a napelemek” címmel 2023. június 07-én 10:00-11:00 között ONLINE előadást tartanak.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az előadás regisztrációs felülete itt érhető el. 

A Schrack Technik Kft. köszöni az iskolák közreműködését, a sok dicsérő visszajelzést.

Amennyiben a „SCHRACK A FIATALOKÉRT” programban iskolája szeretne részt venni, vegye fel a kapcsolatot Kövesi Ágota Relationship managerrel, az alábbi e-mail címen:  a.kovesi@schrack.hu.

 

Forrás: Schrack Technik Kft.

Kép: Shutterstock


Érdekes lehet számodra

Fenntarthatósági Témahét 2024 borítókép
Fenntarthatósági Témahét 2024

Önkéntes program

# Felhívások
Apáczai Ösztöndíj borítókép
Apáczai Ösztöndíj

Az idei első ösztöndíjak már megérkeztek az érintett tanulók számláira

# Tájékoztatók
Rugalmas tanulási utak szakmai nap és verseny borítókép
Rugalmas tanulási utak szakmai nap és verseny

Asztalosipari szerelő és Bolti előkészítő részszakmában szakmai versenyt szerveztek

# Rendezvények