Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
  #Felhívások

  8/17/2021


  2 perc olvasási idő


  Címkék

  digitális
  innováció
  online
  pályázat

Indul a 20 éves jubileumi ‘Az Év Honlapja’ pályázat!

Elindult Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázata, augusztusban kedvezménnyel nevezhetnek az indulók. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 20. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést, melyre a szakmai zsűri a legfrissebb idei honlapokat, appokat, Hungarikum márkák weboldalait és a legjobb digitális, technológiai megoldásokat várja.

Az elmúlt év óriási léptékű digitalizációja és fejlesztési volumene kiterjesztette az online marketinget, ezért a kategóriáink is tovább bővültek a Hungarikum és az Ipari weboldalak lehetőségeivel. A Hungarikum kategóriát az Agrárminisztérium közreműködésével hirdetjük meg, melyben a díjak nyerteseit a szakmai elismerés mellett pénzjutalom is megilleti.  A jubileumi évben a honlapok mellett a digitális, fintech és technológiai fejlesztések kerülnek a középpontba. A Pénzügyminisztériummal és az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen hívtuk életre “Az Év Technológiai megoldása’ kategóriát, ahol a nyertesek a díj megszerzésével pénzbeli nyereményre is számíthatnak – mondta Varga István László, a pályázat alapítója. 

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy ‘Az Év Honlapja’ az elmúlt 19 évben 5.000 versenyzője közül, több mint 750 díjat adhattunk át a magyar marketingeseknek, programozóknak és a vállalkozások vezetőinek. Az idei jubileum alkalmával arra biztatjuk pályázóinkat, hogy legyenek merészek és nevezzék be friss munkáik gyümölcsét a 28 kategória valamelyikébe – tették hozzá a szervezők.

 

Érdemes minél hamarabb jelentkezni, hiszen a nevezők a kedvezmény mellett a közönségszavazatok gyűjtésében is előnyre tehetnek szert. 

 

A pályázatokat 2021. október 14-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon. 

 

Forrás: ITM

Képillusztráció: ShutterStock


Érdekes lehet számodra

Miniszteri elismerés borítókép
Miniszteri elismerés

A nemzeti ünnep alkalmával elismerésben részesültek a szakképzésben dolgozók.

# Tájékoztatók
Mikrotanúsítványok és Egyéni Tanulási Számla (ETSZ) rendszere - Szakmai konferencia - 2023.10.04. borítókép
Mikrotanúsítványok és Egyéni Tanulási Számla (ETSZ) rendszere - Szakmai konferencia - 2023.10.04.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium Felnőttképzési Főosztálya „Egységes Mikrotanúsítvány Rendszer (EMR) és az Egyéni Tanulási Számla (ETSZ) hazai helyzete” című szakmai konferenciát szervez 2023.október 4-én.

# Tájékoztatók
„Várom a folytatást!” borítókép
„Várom a folytatást!”

Szakmai napok a rugalmas tanulási utak szakembereinek

# Tájékoztatók