Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    10/4/2023


    2 perc olvasási idő


    Címkék

Élmény és tapasztalás a műszaki szakképzésben

Műszaki ágazatokban oktatók szakmai találkozója

Nagy érdeklődés mellett, közel 200 szakember részvételével tartotta meg az IKK Zrt. a műszaki ágazatokban oktató szakemberek számára szervezett szakmai napjait, debreceni és budapesti helyszíneken.  

A szakmai programon olyan fontos témákról volt szó, mint a projektvizsgára való felkészítés, a portfólió dokumentumok összeállítása, a digitális tananyagok használata, és a felnőttképzés jó gyakorlatai. A szakmai találkozó lehetőséget adott a területet érintő aktuális szakmai információk átadására, megvitatására és az elmúlt tanév tapasztalatainak összegzésére is.

A résztvevők egyetértettek abban, hogy a mai fiatalok számára különösen fontos az élmény és tapasztalás a képzés során, amelyet a projektpedagógia módszerének tudatos alkalmazásával meg lehet valósítani. 

A szakmai fórum annak a programsorozatnak a része, amelyet az IKK Zrt. szervez a szakmai oktatás módszertani megújításának támogatása érdekében. 

 


Érdekes lehet számodra

Megkezdődött a Szakma Sztár borítókép
Megkezdődött a Szakma Sztár

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

# Rendezvények
Beszámoló az Egyéni Tanulási Számla záró konferenciájáról borítókép
Beszámoló az Egyéni Tanulási Számla záró konferenciájáról

Közös konferenciával zárult a HUN-ILA projekt és a Készségek Európai Éve Magyarországon

# Tájékoztatók
Újabb kiemelt projektek indultak  borítókép
Újabb kiemelt projektek indultak

A 2021-27 Széchenyi Terv Plusz programon belül a Digitális Megújulás Operatív Program Plusz keretében 2024-ben további 4 új kiemelt projekt indult a digitális kompetenciafejlesztés, a munkaerőpiaci esélyek javítása, az egész életen át tartó tanulás, a társadalmi mobilitás és integráció lehetőségeinek bővítésére.

# Projektek