Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    5/3/2024


    1 perc olvasási idő


    Címkék

Vegyipar ágazati szakmai nap Szolnokon

Április 30-án a Szolnoki SZC Pálfy – Vízügyi Technikum adott otthont a harmadik vegyipar ágazati szakmai napnak, mely annak a programsorozatnak a része melyet a szakmai oktatás módszertani megújításának támogatása érdekében szervez az IKK Zrt.

Az eseményre ezúttal is az egész ország területéről érkeztek a Vegyipar ágazat oktatói, intézményvezetői, hogy megvitathassák az ágazati szakmai oktatást érintő legfontosabb kérdéseket, tapasztalatokat cserélhessenek és megoszthassák egymással jó gyakorlataikat. 

A program első részében a résztvevők az ágazati vizsga és szakmai vizsga szintjei és különbözőségei témában átfogó módszertani összefoglalót kaptak. A program második részében a jól felszerelt laboratóriumokban bemutatók keretében ismerhettek meg jó gyakorlatokat a résztvevők. 

Az esemény a mindennapi oktatási gyakorlatban felmerült problémák közös megoldási lehetőségeinek megbeszélésével zárult. 

 

Forrás: IKK Zrt.

Képillusztráció: IKK Zrt.


Érdekes lehet számodra

Fenntarthatósági Témahét Önkéntes Program – Iskolák számára borítókép
Fenntarthatósági Témahét Önkéntes Program – Iskolák számára

A Fenntarthatósági Témahét ideje alatt (2024. április 22-26.) a fenntarthatóságért elkötelezett szakemberek és fogadószervezetek is támogatják a pedagógusok munkáját.

# Felhívások
Fejlesztések Békéscsabán borítókép
Fejlesztések Békéscsabán

A Légi és Gépipari Képzőközpont 1,7 milliárd forintból újulhat meg

# Fejlesztések
 Jó gyakorlatok a szakképzésben  borítókép
Jó gyakorlatok a szakképzésben

Webináriumsorozatunk következő része

# Tájékoztatók