Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    7/11/2022


    2 perc olvasási idő


    Címkék

    verseny
    pályaválasztás

Szakma Sztár Fesztivál 2022 – Parlamenti ünnepség

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén 15. alkalommal szervezte meg a Szakma Sztár Fesztivál keretében az országos szakmai versenyek döntőit, amelyen 86 szakma 22 szakmacsoportjában versengtek a dobogós helyezésekért a fiatal szakemberek.

A Szakma Sztár Fesztivál kiemelt célja a szakképzés, ezen belül a szakképesítések népszerűsítése, bemutatása mellett, hogy támogassa a pályaválasztás előtt álló fiatalokat, utat mutasson a felnövekvő generáció számára, valamint elősegítse a szakképzésben kiemelkedő tehetségek jövőbeni gondozását.

A Szakma Kiváló Tanulója Verseny, az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny, valamint az Ipar 4.0 verseny díjazottjait július 6-án a Parlamentben köszöntötte Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, az elismerő okleveleket Dunai Péter, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára, György László, a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára és Pölöskei Gáborné, szakképzésért felelős helyettes államtitkár adták át.

 

Forrás: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara


Érdekes lehet számodra

Új ágazatban indít szakmai napokat az IKK Zrt. borítókép
Új ágazatban indít szakmai napokat az IKK Zrt.

Sport ágazati szakmai nap a Győri SZC Sport és Kreatív Technikumban

# Tájékoztatók
Félévértékelő és orientációs szakmai nap borítókép
Félévértékelő és orientációs szakmai nap

Idén is folytatódnak a rugalmas tanulási utak szakemberei számára szervezett rendezvények

# Rendezvények