Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    3/13/2023


    2 perc olvasási idő


    Címkék

    szakképzés
    innováció
    pályázat
    pályaválasztás

Innováció az Én szakmámban!

Szakmákat népszerűsítő videópályázat indul tanulók számára

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal „A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének, valamint tartalmának fejlesztése” kiemelt projektje meghirdeti az ,,Innováció az Én szakmámban!” című pályázatát a szakképző intézmények tanulói részére. 

A kezdeményezés célja, hogy a pályázó tanuló egy szakmanépszerűsítő kisfilmen, vagy a szakma egy termékén keresztül, saját szemszögéből, innovatív módon szemléltesse tanult szakmájának szépségeit. A kisfilm mutasson be új ötleteket, meglátásokat, elképzeléseket a tanult szakmával kapcsolatban. A pályamű legyen figyelemkeltő a pályaválasztás előtt álló tanulók és szüleik számára. A film elkészítése egyéni tanulói tevékenységen alapulhat – hangsúlyozzák a szervezők.

A legjobbnak talált filmek alkotói értékes nyereményben részesülnek. A pályaművek bemutatásra kerülnek a pályázat díjátadó ünnepségén, illetve egyéb pályaválasztási rendezvényen. 

A pályázat beadási határideje: 2023. április 5.

A szervezők a pályázattal kapcsolatos kérdéseket, valamint a YouTube-ra feltöltött linket a ginop624palyazat@nive.hu email címre várják.

További információ itt érhető el.

 

Forrás: NSZFH

Képillusztráció: NSZFH


Érdekes lehet számodra

Fenntarthatósági Témahét Önkéntes Program – Iskolák számára borítókép
Fenntarthatósági Témahét Önkéntes Program – Iskolák számára

A Fenntarthatósági Témahét ideje alatt (2024. április 22-26.) a fenntarthatóságért elkötelezett szakemberek és fogadószervezetek is támogatják a pedagógusok munkáját.

# Felhívások
Új ágazatban indít szakmai napokat az IKK Zrt. borítókép
Új ágazatban indít szakmai napokat az IKK Zrt.

Sport ágazati szakmai nap a Győri SZC Sport és Kreatív Technikumban

# Tájékoztatók