Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
  # Tájékoztatók

  3/13/2023


  2 perc olvasási idő


  Címkék

  szakképzés
  innováció
  pályázat
  pályaválasztás

Innováció az Én szakmámban!

Szakmákat népszerűsítő videópályázat indul tanulók számára

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal „A 21. századi szakképzés és felnőttképzés minőségének, valamint tartalmának fejlesztése” kiemelt projektje meghirdeti az ,,Innováció az Én szakmámban!” című pályázatát a szakképző intézmények tanulói részére. 

A kezdeményezés célja, hogy a pályázó tanuló egy szakmanépszerűsítő kisfilmen, vagy a szakma egy termékén keresztül, saját szemszögéből, innovatív módon szemléltesse tanult szakmájának szépségeit. A kisfilm mutasson be új ötleteket, meglátásokat, elképzeléseket a tanult szakmával kapcsolatban. A pályamű legyen figyelemkeltő a pályaválasztás előtt álló tanulók és szüleik számára. A film elkészítése egyéni tanulói tevékenységen alapulhat – hangsúlyozzák a szervezők.

A legjobbnak talált filmek alkotói értékes nyereményben részesülnek. A pályaművek bemutatásra kerülnek a pályázat díjátadó ünnepségén, illetve egyéb pályaválasztási rendezvényen. 

A pályázat beadási határideje: 2023. április 5.

A szervezők a pályázattal kapcsolatos kérdéseket, valamint a YouTube-ra feltöltött linket a ginop624palyazat@nive.hu email címre várják.

További információ itt érhető el.

 

Forrás: NSZFH

Képillusztráció: NSZFH


Érdekes lehet számodra

A Cedefop kutatása a korai iskolaelhagyásról kulcsfontosságú az uniós fellépés szempontjából borítókép
A Cedefop kutatása a korai iskolaelhagyásról kulcsfontosságú az uniós fellépés szempontjából

A Cedefop korai iskolaelhagyás elleni tevékenysége az Európai Unió Európai Oktatási Térségre vonatkozó megújított stratégiájának középpontjában áll (2021-2030).

# Tájékoztatók
Apáczai ösztöndíj pályázat borítókép
Apáczai ösztöndíj pályázat

A 2022/23. tanév II. félévére a KRÉTA rendszer elektronikus pályázati felület újranyitásával meghosszabbított időszakban 2023. február 21., kedd 08:00 óra és 2023. február 28., kedd 20:00 óra között nyílik lehetőség a pályázatok benyújtására.

# Tájékoztatók
Törvénymódosítás borítókép
Törvénymódosítás

Új lehetőségeket kínál a szakképzési törvény módosítása.

# Tájékoztatók