Kezünkben a digitális jövő

Boritokep
    #Tájékoztatók

    3/22/2020


    2 perc olvasási idő


    Címkék

    online
    tájékoztató

Elérhető az online kisokos és webinárium

A digitális távoktatás lehetőségeit bemutató webinárium és online módszertani kisokos segíti az online oktatást

Az oktatás digitális munkarendre való átállás érdekében a legfontosabb, hogy az iskola a rendelkezésre álló online tanulást támogató rendszerek közül a számára legmegfelelőbbet válassza ki. Számos ingyenes és hatékony rendszer érhető el, amelyet aztán az intézmény összes tanára és diákja könnyen használni tud.  

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ és a Digitális Témahét csapata az oktatást és a digitális tanrend kialakítását segítő módszertani anyagokkal segítik az online tanulást. A rendkívüli webinárium ezeket a távoktatási lehetőségeket foglalja össze online előadások és mini képzések keretében, amelyek  az alábbi linken keresztül elérhetők.

A Digitális Jólét Program keretében létrejött online módszertani kisokos pedig az oktatóknak jelenthet hasznos segítséget az online tanítás során.

 

Kép: Shutterstock


Érdekes lehet számodra

Félévértékelő és orientációs szakmai nap borítókép
Félévértékelő és orientációs szakmai nap

Idén is folytatódnak a rugalmas tanulási utak szakemberei számára szervezett rendezvények

# Rendezvények
Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése borítókép
Digitális Témahét 2024: Digitális írástudás fejlesztése

A Belügyminisztérium kezdeményezésére és támogatásával, valamint az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány szakmai koordinációjával, 2024. április 8-12. között kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Digitális Témahét az oktatási intézményekben.

# Felhívások